social image

Ние се наоѓаме тука

ЛОКАЦИЈА НА ПОГОНОТ

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТОК

7:30 - 15:30

САБОТА - НЕДЕЛА

затворено

ЛОКАЦИЈА

СТАКЛАРНИЦА СКОПЈЕ
Бул. Борис Трајковски бр. 200к
(Првомајска бб)
1000 Скопје

АДРЕСА

Фабрички круг Стакларница
Бул. Борис Трајковски 200к
1000 Скопје

НАД 40,000 ТОНИ ОТПАДНО СТАКЛО ЗАВРШУВА ВО ДЕПОНИИТЕ НИЗ МАКЕДОНИЈА СЕКОЈА ГОДИНА