social image
КАКО ДА РЕЦИКЛИРАМЕ СТАКЛО ВО МАКЕДОНИЈА

Ние се наоѓаме тука

ЛОКАЦИЈА НА ПОГОНОТ

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТОК

7:30 - 15:30

САБОТА

9:00 - 14:00

ЛОКАЦИЈА

СТАКЛАРНИЦА СКОПЈЕ
Бул. Борис Трајковски бр. 200к
(Првомајска бб)
1000 Скопје

АДРЕСА

Бул. Партизански одреди бр. 26а

НАД 40,000 ТОНИ ОТПАДНО СТАКЛО ЗАВРШУВА ВО ДЕПОНИИТЕ НИЗ МАКЕДОНИЈА СЕКОЈА ГОДИНА